2016
Editorství odborné knihy
VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍZákladní údaje
Originální název
Editorství odborné knihy
Autoři
VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ
Vydání
Praha, 284 s. 2016
Nakladatel
Profi Press s.r.o.
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Editorství odborné knihy
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-86726-73-1
Klíčová slova anglicky
kuchařské recepty, gastronomie, zbožíznalství
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 26. 9. 2016 11:34, Ing. Zbyněk Vinš