t 2016

Editorství odborné knihy

VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ

Základní údaje

Originální název

Editorství odborné knihy

Autoři

VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ

Vydání

Praha, 284 s. 2016

Nakladatel

Profi Press s.r.o.

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Editorství odborné knihy

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-86726-73-1

Klíčová slova anglicky

kuchařské recepty, gastronomie, zbožíznalství

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 26. 9. 2016 11:34, Ing. Zbyněk Vinš