h 2016

Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce

VINŠ, Zbyněk

Základní údaje

Originální název

Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce

Autoři

VINŠ, Zbyněk

Vydání

2016

Nakladatel

Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

zbožíznalství, gastronomie, degustace jídel, odborný poradce gastronomie, marketing
Změněno: 26. 9. 2016 12:04, Ing. Zbyněk Vinš
Zobrazeno: 21. 10. 2024 01:30