p 2016

Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“

VINŠ, Zbyněk

Základní údaje

Originální název

Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“

Název anglicky

Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."

Autoři

Vydání

Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, 2016

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

50200 5.2 Economics and Business

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

enogastronomie, středověká gastronomie, technologie přípravy,zbožíznalství
Změněno: 3. 10. 2016 12:27, Ing. Zbyněk Vinš

Anotace

V originále

dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zamněřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.