2016
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
VINŠ, ZbyněkBasic information
Original name
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
Name (in English)
Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Authors
Edition
Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, 2016
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Requested lectures
Field of Study
50200 5.2 Economics and Business
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
enogastronomie, středověká gastronomie, technologie přípravy,zbožíznalství
Changed: 3/10/2016 12:27, Ing. Zbyněk Vinš
Abstract
V originále
dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zamněřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.