2016
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
VINŠ, ZbyněkZákladní údaje
Originální název
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
Název anglicky
Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Autoři
Vydání
Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, 2016
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
enogastronomie, středověká gastronomie, technologie přípravy,zbožíznalství
Změněno: 3. 10. 2016 12:27, Ing. Zbyněk Vinš
Anotace
V originále
dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zamněřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.