VINŠ, Zbyněk. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."). In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu. 2016.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
Name (in English) Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Authors VINŠ, Zbyněk.
Edition Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, 2016.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 50200 5.2 Economics and Business
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) enogastronomie, středověká gastronomie, technologie přípravy,zbožíznalství
Changed by Changed by: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Changed: 3/10/2016 12:27.
Abstract
dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zamněřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:36