p 2016

Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“

VINŠ, Zbyněk

Basic information

Original name

Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“

Name (in English)

Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."

Authors

VINŠ, Zbyněk

Edition

Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, 2016

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

50200 5.2 Economics and Business

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

enogastronomie, středověká gastronomie, technologie přípravy,zbožíznalství
Změněno: 3/10/2016 12:27, Ing. Zbyněk Vinš

Abstract

V originále

dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zamněřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.
Displayed: 29/12/2024 13:38