p
2016
Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland
ZELENÝ, Jiří
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland
Autoři
ZELENÝ, Jiří
Vydání
International Week, Saimaa University of Applied Sciences, Finland, 2016
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Finsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 18. 4. 2018 00:40,
Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The lecture included a theoretical part concerning wines from the Czech wine regions, Czech beers and spirits. It included a practical professional tasting of these alcoholic drinks.
Zobrazeno:
31. 10. 2024 11:43