p 2016

Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

International Week, Saimaa University of Applied Sciences, Finland, 2016

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Finsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 18. 4. 2018 00:40, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The lecture included a theoretical part concerning wines from the Czech wine regions, Czech beers and spirits. It included a practical professional tasting of these alcoholic drinks.
Zobrazeno: 2. 11. 2024 19:17