2016
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech
ZELENÝ, Jiří a Anna KUBÁTOVÁZákladní údaje
Originální název
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech
Název anglicky
Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions
Autoři
ZELENÝ, Jiří a Anna KUBÁTOVÁ
Vydání
Praha, Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání, od s. 280-297, 18 s. 2016
Nakladatel
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-75-9
UT WoS
000401229300030
Klíčová slova česky
antilopa, bizon, lama, sob, zebra
Klíčová slova anglicky
bison, eland, llama, reindeer, zebra
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2024 01:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem studie bylo nalézt vína z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech, která vhodně doplní pět v ČR nejdostupnějších druhů masa pocházejícího od exotických kopytníků.
Anglicky
The aim of this study was to find wines from Vitis vinifera grape varieties grown in Czech and Moravian wine regions, which will accompany five in the Czech Republic most widely available types of meat originating from exotic ungulates.