D 2016

Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech

ZELENÝ, Jiří a Anna KUBÁTOVÁ

Základní údaje

Originální název

Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech

Název anglicky

Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions

Autoři

ZELENÝ, Jiří a Anna KUBÁTOVÁ

Vydání

Praha, Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání, od s. 280-297, 18 s. 2016

Nakladatel

Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-75-9

UT WoS

000401229300030

Klíčová slova česky

antilopa, bizon, lama, sob, zebra

Klíčová slova anglicky

bison, eland, llama, reindeer, zebra

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2024 01:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem studie bylo nalézt vína z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech, která vhodně doplní pět v ČR nejdostupnějších druhů masa pocházejícího od exotických kopytníků.

Anglicky

The aim of this study was to find wines from Vitis vinifera grape varieties grown in Czech and Moravian wine regions, which will accompany five in the Czech Republic most widely available types of meat originating from exotic ungulates.