D 2016

Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech

ZELENÝ, Jiří and Anna KUBÁTOVÁ

Basic information

Original name

Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech

Name (in English)

Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions

Authors

ZELENÝ, Jiří and Anna KUBÁTOVÁ

Edition

Praha, Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání, p. 280-297, 18 pp. 2016

Publisher

Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Stať ve sborníku

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

printed version "print"

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

ISBN

978-80-87411-75-9

UT WoS

000401229300030

Keywords (in Czech)

antilopa, bizon, lama, sob, zebra

Keywords in English

bison, eland, llama, reindeer, zebra

Tags

International impact, Reviewed
Změněno: 4/6/2024 01:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cílem studie bylo nalézt vína z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech, která vhodně doplní pět v ČR nejdostupnějších druhů masa pocházejícího od exotických kopytníků.

In English

The aim of this study was to find wines from Vitis vinifera grape varieties grown in Czech and Moravian wine regions, which will accompany five in the Czech Republic most widely available types of meat originating from exotic ungulates.