Detailed Information on Publication Record
2016
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech
ZELENÝ, Jiří and Anna KUBÁTOVÁBasic information
Original name
Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech
Name (in English)
Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions
Authors
ZELENÝ, Jiří and Anna KUBÁTOVÁ
Edition
Praha, Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání, p. 280-297, 18 pp. 2016
Publisher
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Stať ve sborníku
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
printed version "print"
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN
978-80-87411-75-9
UT WoS
000401229300030
Keywords (in Czech)
antilopa, bizon, lama, sob, zebra
Keywords in English
bison, eland, llama, reindeer, zebra
Tags
International impact, Reviewed
Změněno: 4/6/2024 01:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem studie bylo nalézt vína z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech, která vhodně doplní pět v ČR nejdostupnějších druhů masa pocházejícího od exotických kopytníků.
In English
The aim of this study was to find wines from Vitis vinifera grape varieties grown in Czech and Moravian wine regions, which will accompany five in the Czech Republic most widely available types of meat originating from exotic ungulates.