ZELENÝ, Jiří and Anna KUBÁTOVÁ. Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech (Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions). In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, p. 280-297. ISBN 978-80-87411-75-9.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech
Name (in English) Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions
Authors ZELENÝ, Jiří and Anna KUBÁTOVÁ.
Edition Praha, Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání, p. 280-297, 18 pp. 2016.
Publisher Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Proceedings paper
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form printed version "print"
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-87411-75-9
UT WoS 000401229300030
Keywords (in Czech) antilopa, bizon, lama, sob, zebra
Keywords in English bison, eland, llama, reindeer, zebra
Tags International impact, Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 28/1/2022 01:46.
Abstract
Cílem studie bylo nalézt vína z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech, která vhodně doplní pět v ČR nejdostupnějších druhů masa pocházejícího od exotických kopytníků.
Abstract (in English)
The aim of this study was to find wines from Vitis vinifera grape varieties grown in Czech and Moravian wine regions, which will accompany five in the Czech Republic most widely available types of meat originating from exotic ungulates.
PrintDisplayed: 20/5/2024 06:12