Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{17488, author = {Vinš, Zbyněk and Zelený, Jiří}, booktitle = {Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy}, keywords = {food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile}, language = {cze}, title = {Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů}, year = {2016} }
TY - SLIDE ID - 17488 AU - Vinš, Zbyněk - Zelený, Jiří PY - 2016 TI - Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů KW - food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile N2 - Tento příspěvek se zabývá tím, jaký má vliv na konečnou kvalitu pokrmu, hodnocenou senzoricky, použití rozdílných vstupních surovin a faktor času. ER -
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In \textit{Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy}. 2016.
|