Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{17488, author = {Vinš, Zbyněk and Zelený, Jiří}, booktitle = {Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy}, keywords = {food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile}, language = {cze}, title = {Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů}, year = {2016} }
TY - SLIDE ID - 17488 AU - Vinš, Zbyněk - Zelený, Jiří PY - 2016 TI - Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů KW - food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile N2 - Tento příspěvek se zabývá tím, jaký má vliv na konečnou kvalitu pokrmu, hodnocenou senzoricky, použití rozdílných vstupních surovin a faktor času. ER -
VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ. Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (Lecture on the topic Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes). In \textit{Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy}. 2016.
|