VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Hodnocení uzenářských výrobků. 2016. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Hodnocení uzenářských výrobků |
Název anglicky | Evaluation of Sausages |
Autoři | VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. |
Vydání | 2016. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 21101 Food and beverages |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | kvalita pokrmu, nakládané pokrmy, přijatelnost pokrmu, senzorické hodnocení |
Klíčová slova anglicky | food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation |
Příznaky | Mezinárodní význam |
Změnil | Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31. |
Anotace |
---|
Během workshopu hodnotili senzoricky uzenářské výrobky odborníci z hotelnictví a gastronomie. Výsledky budou publikovány v odborném periodiku. |
Anotace anglicky |
---|
During the workshop sensory evaluation by experts in hospitality and gastronomy was conducted. The results will be published in a scientific journal. |
VytisknoutZobrazeno: 15. 10. 2024 23:54