2016
Hodnocení uzenářských výrobků
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝZákladní údaje
Originální název
Hodnocení uzenářských výrobků
Název anglicky
Evaluation of Sausages
Autoři
Vydání
2016
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
kvalita pokrmu, nakládané pokrmy, přijatelnost pokrmu, senzorické hodnocení
Klíčová slova anglicky
food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:31, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Během workshopu hodnotili senzoricky uzenářské výrobky odborníci z hotelnictví a gastronomie. Výsledky budou publikovány v odborném periodiku.
Anglicky
During the workshop sensory evaluation by experts in hospitality and gastronomy was conducted. The results will be published in a scientific journal.