Detailed Information on Publication Record
2016
Hodnocení uzenářských výrobků
VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝBasic information
Original name
Hodnocení uzenářských výrobků
Name (in English)
Evaluation of Sausages
Authors
Edition
2016
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
kvalita pokrmu, nakládané pokrmy, přijatelnost pokrmu, senzorické hodnocení
Keywords in English
food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation
Tags
International impact
Změněno: 30/10/2021 21:31, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Během workshopu hodnotili senzoricky uzenářské výrobky odborníci z hotelnictví a gastronomie. Výsledky budou publikovány v odborném periodiku.
In English
During the workshop sensory evaluation by experts in hospitality and gastronomy was conducted. The results will be published in a scientific journal.