W 2016

Hodnocení uzenářských výrobků

VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ

Basic information

Original name

Hodnocení uzenářských výrobků

Name (in English)

Evaluation of Sausages

Authors

VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ

Edition

2016

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

kvalita pokrmu, nakládané pokrmy, přijatelnost pokrmu, senzorické hodnocení

Keywords in English

food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation

Tags

International impact
Změněno: 30/10/2021 21:31, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Během workshopu hodnotili senzoricky uzenářské výrobky odborníci z hotelnictví a gastronomie. Výsledky budou publikovány v odborném periodiku.

In English

During the workshop sensory evaluation by experts in hospitality and gastronomy was conducted. The results will be published in a scientific journal.
Displayed: 23/11/2024 02:30