W 2016

Hodnocení uzenářských výrobků

VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ

Základní údaje

Originální název

Hodnocení uzenářských výrobků

Název anglicky

Evaluation of Sausages

Autoři

VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ

Vydání

2016

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

kvalita pokrmu, nakládané pokrmy, přijatelnost pokrmu, senzorické hodnocení

Klíčová slova anglicky

food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:31, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Během workshopu hodnotili senzoricky uzenářské výrobky odborníci z hotelnictví a gastronomie. Výsledky budou publikovány v odborném periodiku.

Anglicky

During the workshop sensory evaluation by experts in hospitality and gastronomy was conducted. The results will be published in a scientific journal.
Zobrazeno: 23. 11. 2024 22:58