c 2016

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Základní údaje

Originální název

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Vydání

Upravené. Praha, od s. 1 - 31, 31 s. 2016

Další údaje

Typ výsledku

Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

elektronická verze "online"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-76-6

Klíčová slova česky

Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Změněno: 27. 10. 2016 09:05, Ing. Blanka Zimáková
Zobrazeno: 25. 9. 2025 21:08