D 2016

Resort Gastronomy Stand Service Simulation

HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA

Základní údaje

Originální název

Resort Gastronomy Stand Service Simulation

Autoři

HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA

Vydání

Praha, od s. 38-46, 9 s. 2016

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-75-9

Klíčová slova anglicky

Hospitality, experimental research, modelling, optimization, processes, simulation

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 27. 10. 2016 11:08, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Anotace

V originále

Paper describes the case study of discrete event modelling and simulation method implementation in the conditions of hospitality. The objective of the project is to obtain adequate data used during the decision making process related to the workforce allocation within food stand service processes. The results of variant simulation experiments are presented and recommendation to company management related to variant conditions and states of costumer demands are proposed.