HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA. Resort Gastronomy Stand Service Simulation. Praha, 2016, s. 38-46. ISBN 978-80-87411-75-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Resort Gastronomy Stand Service Simulation
Autoři HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA.
Vydání Praha, od s. 38-46, 9 s. 2016.
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-75-9
Klíčová slova anglicky Hospitality, experimental research, modelling, optimization, processes, simulation
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 27. 10. 2016 11:08.
Anotace
Paper describes the case study of discrete event modelling and simulation method implementation in the conditions of hospitality. The objective of the project is to obtain adequate data used during the decision making process related to the workforce allocation within food stand service processes. The results of variant simulation experiments are presented and recommendation to company management related to variant conditions and states of costumer demands are proposed.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 02:21