2016
Resort Gastronomy Stand Service Simulation
HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPAZákladní údaje
Originální název
Resort Gastronomy Stand Service Simulation
Autoři
HÁN, Jan, Zdena LUSTIGOVÁ a Štěpán CHALUPA
Vydání
Praha, od s. 38-46, 9 s. 2016
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-75-9
Klíčová slova anglicky
Hospitality, experimental research, modelling, optimization, processes, simulation
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 27. 10. 2016 11:08, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Anotace
V originále
Paper describes the case study of discrete event modelling and simulation method implementation in the conditions of hospitality. The objective of the project is to obtain adequate data used during the decision making process related to the workforce allocation within food stand service processes. The results of variant simulation experiments are presented and recommendation to company management related to variant conditions and states of costumer demands are proposed.