Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{17865, author = {Zelený, Jiří and Vinš, Zbyněk and Hán, Jan}, keywords = {Jam pirog, leek cream, venison, wine food pairing}, language = {cze}, title = {Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí}, year = {2016} }
TY - CONF ID - 17865 AU - Zelený, Jiří - Vinš, Zbyněk - Hán, Jan PY - 2016 TI - Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí KW - Jam pirog, leek cream, venison, wine food pairing N2 - Workshop trvající 6 hodin seznámil účastníky s tradičními podzimními pokrmy a možnostmi jejich párování s českými a moravskými víny. Účastníci měli možnost pokrmy připravit pod vedením šéfkuchaře a také pochopit význam podzimních surovin. Před samotnou degustací proběhla semi-standardizovaná skupinová diskuse účastníků na téma tradičních pokrmů, surovin a vín spojených s podzimem. Během degustace ochutnali účastníci polévku, hlavní chod a dezert. Párování (senzorická degustace) proběhlo se 4 druhy vín. Účastníci vyplňovali hodnotící archy a na závěr zhodnotili průběh celého workshopu v opětovné diskusi. ER -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Jan HÁN. \textit{Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí}. 2016.
|