2016
Gastronomické služby - servis
ZIMÁKOVÁ, Blanka a Pavla BUREŠOVÁZákladní údaje
Originální název
Gastronomické služby - servis
Název česky
Gastronomické služby - sevis
Název anglicky
Gastronomy - Services
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka a Pavla BUREŠOVÁ
Vydání
Třetí přepracované vydání. 155 s. 158-01-16, 2016
Nakladatel
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Další údaje
Typ výsledku
Učebnice
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-80-3
Klíčová slova česky
Gastronomické služby, inventář, nabídky, společenské akce, pracvoníci, technika obsluhy
Změněno: 13. 12. 2016 10:59, Ing. Blanka Zimáková