ZIMÁKOVÁ, Blanka and Pavla BUREŠOVÁ. Gastronomické služby - servis (Gastronomy - Services). Třetí přepracované vydání. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, 155 pp. 158-01-16. ISBN 978-80-87411-80-3.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Gastronomické služby - servis
Name in Czech Gastronomické služby - sevis
Name (in English) Gastronomy - Services
Authors ZIMÁKOVÁ, Blanka and Pavla BUREŠOVÁ.
Edition Třetí přepracované vydání. 155 pp. 158-01-16, 2016.
Publisher Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Other information
Type of outcome Textbook
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-87411-80-3
Keywords (in Czech) Gastronomické služby, inventář, nabídky, společenské akce, pracvoníci, technika obsluhy
Changed by Changed by: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Changed: 13/12/2016 10:59.
PrintDisplayed: 6/5/2024 19:01