b 2016

Gastronomické služby - servis

ZIMÁKOVÁ, Blanka a Pavla BUREŠOVÁ

Základní údaje

Originální název

Gastronomické služby - servis

Název česky

Gastronomické služby - sevis

Název anglicky

Gastronomy - Services

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka a Pavla BUREŠOVÁ

Vydání

Třetí přepracované vydání. 155 s. 158-01-16, 2016

Nakladatel

Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

Další údaje

Typ výsledku

Učebnice

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-80-3

Klíčová slova česky

Gastronomické služby, inventář, nabídky, společenské akce, pracvoníci, technika obsluhy
Změněno: 13. 12. 2016 10:59, Ing. Blanka Zimáková
Zobrazeno: 22. 11. 2024 23:22