SYSEL, Jiří. Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii. Druhé vydání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2014, 38 s. ISBN 978-80-87411-38-4.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii
Autoři SYSEL, Jiří.
Vydání Druhé vydání. Praha, 38 s. 2014.
Nakladatel Vysoká škola hotelová v Praze 8
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Obor 20306 Audio engineering, reliability analysis
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-38-4
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Jiří Sysel, Ph.D., učo 4069. Změněno: 17. 1. 2017 18:43.
VytisknoutZobrazeno: 4. 7. 2024 14:47