SYSEL, Jiří. Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii. Druhé vydání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2014, 38 pp. ISBN 978-80-87411-38-4.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii
Authors SYSEL, Jiří.
Edition Druhé vydání. Praha, 38 pp. 2014.
Publisher Vysoká škola hotelová v Praze 8
Other information
Original language Czech
Type of outcome Textbook
Field of Study 20306 Audio engineering, reliability analysis
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-87411-38-4
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Jiří Sysel, Ph.D., učo 4069. Changed: 17/1/2017 18:43.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:22