b 2014

Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii

SYSEL, Jiří

Základní údaje

Originální název

Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii

Autoři

SYSEL, Jiří

Vydání

Druhé vydání. Praha, 38 s. 2014

Nakladatel

Vysoká škola hotelová v Praze 8

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Učebnice

Obor

20306 Audio engineering, reliability analysis

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-38-4

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 17. 1. 2017 18:43, Ing. Jiří Sysel, Ph.D.
Zobrazeno: 6. 11. 2024 09:30