D 2017

Further Professional Education Reflecting Market Needs In Gastro-Services In The Czech Republic

CHROMÝ, Jan

Základní údaje

Originální název

Further Professional Education Reflecting Market Needs In Gastro-Services In The Czech Republic

Název česky

Další profesní vzdělávání v gastronomických službách v ČR

Název anglicky

Further Professional Education Reflecting Market Needs In Gastro-Services In The Czech Republic

Autoři

CHROMÝ, Jan (203 Česká republika, garant, domácí)

Vydání

1. vyd. Seville, Proceedings of the 28th International Business Information Management Association Conference; Vision 2020: Innovation Management, Development Sustainability, and Competitive Economic Growth, od s. 523-529, 7 s. 2017

Nakladatel

IBIMA

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-0-9860419-8-3

UT WoS

000392785700053

Klíčová slova anglicky

professional education; education system; unemployement rate; gastro-services

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 5. 3. 2020 08:09, Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Anotace

V originále

The paper introduces selected research results considering the impact of education level on the unemployement rate in the Czech Republic and proposes possible solutions, particularly in gastronomic services (gastro-services). Belonging to relatively prosperous market fields with good perspective, this area provides fulfilment to professionals with different levels of education. The professionalism is highly required that is why it should be developed within the further education system.

Anglicky

The paper introduces selected research results considering the impact of education level on the unemployement rate in the Czech Republic and proposes possible solutions, particularly in gastronomic services (gastro-services). Belonging to relatively prosperous market fields with good perspective, this area provides fulfilment to professionals with different levels of education. The professionalism is highly required that is why it should be developed within the further education system.