W
2017
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ
Základní údaje
Originální název
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match
Název česky
Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
ISO normy, tělo pokrmu, tělo vína, třísloviny, tuky
Klíčová slova anglicky
Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
V originále
Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi.
Anglicky
The aim of the workshop was to introduce the Body Deviation-from-Match method to professional teachers of secondary schools. The workshop included separate and group wine and food tasting with final discussion.
Zobrazeno: 31. 10. 2024 11:54