W 2017

Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match

ZELENÝ, Jiří and Zbyněk VINŠ

Basic information

Original name

Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match

Name in Czech

Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method

Edition

2017

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

ISO normy, tělo pokrmu, tělo vína, třísloviny, tuky

Keywords in English

Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
Změněno: 30/10/2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi.

In English

The aim of the workshop was to introduce the Body Deviation-from-Match method to professional teachers of secondary schools. The workshop included separate and group wine and food tasting with final discussion.