W 2017

Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match

ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ

Základní údaje

Originální název

Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match

Název česky

Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method

Vydání

2017

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

ISO normy, tělo pokrmu, tělo vína, třísloviny, tuky

Klíčová slova anglicky

Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
Změněno: 30. 10. 2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi.

Anglicky

The aim of the workshop was to introduce the Body Deviation-from-Match method to professional teachers of secondary schools. The workshop included separate and group wine and food tasting with final discussion.