Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body ...
ZELENÝ, Jiří and Zbyněk VINŠ. Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match. 2017. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match |
Name in Czech | Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method |
Authors | ZELENÝ, Jiří and Zbyněk VINŠ. |
Edition | 2017. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Organization of a workshop |
Field of Study | 21101 Food and beverages |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
Organization unit | University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. |
Keywords (in Czech) | ISO normy, tělo pokrmu, tělo vína, třísloviny, tuky |
Keywords in English | Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins |
Changed by | Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 30/10/2021 21:32. |
Abstract |
---|
Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi. |
Abstract (in English) |
---|
The aim of the workshop was to introduce the Body Deviation-from-Match method to professional teachers of secondary schools. The workshop included separate and group wine and food tasting with final discussion. |
PrintDisplayed: 15/10/2024 21:30