2017
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠZákladní údaje
Originální název
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match
Název česky
Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method
Autoři
Vydání
2017
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
ISO normy, tělo pokrmu, tělo vína, třísloviny, tuky
Klíčová slova anglicky
Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
Změněno: 30. 10. 2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi.
Anglicky
The aim of the workshop was to introduce the Body Deviation-from-Match method to professional teachers of secondary schools. The workshop included separate and group wine and food tasting with final discussion.