Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{18465, author = {Zelený, Jiří and Vinš, Zbyněk}, keywords = {Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins}, language = {cze}, title = {Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match}, year = {2017} }
TY - CONF ID - 18465 AU - Zelený, Jiří - Vinš, Zbyněk PY - 2017 TI - Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match KW - Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins N2 - Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi. ER -
ZELENÝ, Jiří and Zbyněk VINŠ. \textit{Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match}. 2017.
|