W
2017
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match
ZELENÝ, Jiří and Zbyněk VINŠ
Basic information
Original name
Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match
Name in Czech
Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method
Other information
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
ISO normy, tělo pokrmu, tělo vína, třísloviny, tuky
Keywords in English
Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
V originále
Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi.
In English
The aim of the workshop was to introduce the Body Deviation-from-Match method to professional teachers of secondary schools. The workshop included separate and group wine and food tasting with final discussion.
Displayed: 22/11/2024 21:32