Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{18845, author = {Zelený, Jiří and Vinš, Zbyněk and Zimáková, Blanka}, keywords = {Lamb meat, nettle soup, stuffing, sweat bread, wine food pairing, yeanling meat}, language = {cze}, title = {Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí}, year = {2017} }
TY - CONF ID - 18845 AU - Zelený, Jiří - Vinš, Zbyněk - Zimáková, Blanka PY - 2017 TI - Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí KW - Lamb meat, nettle soup, stuffing, sweat bread, wine food pairing, yeanling meat N2 - Pětihodinový workshop – kterého se v několika fázích účastnily různé skupiny studentů z předmětů kulinářství, nápojové gastronomie a externí účastníci z oblasti gastronomie a hotelnictví – byl zaměřen na snoubení velikonočních pokrmů a moravských vín. Jedna ze skupin připravila pod vedením šéfkuchaře sezónní pokrmy, další skupina studentů obstarala přípravu degustační místnosti, správné prostření a obsluhu během senzorického hodnocení. S jednotlivými skupinami, které se podílely na přípravě i samotném hodnocení enogastronomických kombinací, proběhla v závěru skupinová diskuse. Ta měla za cíl odhalit bezprostřední dojmy účastníků a zjistit asociace, tradice a konotace pojící se s velikonoční gastronomií. Hodnoceny byly všechny možné kombinace 3 pokrmů a 4 vín. ER -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Blanka ZIMÁKOVÁ. \textit{Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí (Easter Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions)}. 2017.
|