2017
The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁZákladní údaje
Originální název
The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“
Název česky
Preference odborných pracovníků v gastronomii s ohledem na vliv biosociálních faktorů: senzorické hodnocení tradičních českých utopenců
Autoři
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ
Vydání
Czech Tourism and Hospitality Papers, Praha, The Institute of Hospitality Management in Prague, 2017, 1801-1535
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
biosocial factors, Czech pickled sausage, hedonic evaluation, traditional speciality guaranteed
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 30. 10. 2021 21:34, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The study deals with the acceptability of the components of appearance, odour and taste of the Czech traditional pickled sausage "utopenci". To prepare it three special types of sausages were selected, one labelled by traditional speciality guaranteed (TSG).