J 2017

The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ

Základní údaje

Originální název

The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“

Název česky

Preference odborných pracovníků v gastronomii s ohledem na vliv biosociálních faktorů: senzorické hodnocení tradičních českých utopenců

Autoři

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ

Vydání

Czech Tourism and Hospitality Papers, Praha, The Institute of Hospitality Management in Prague, 2017, 1801-1535

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

biosocial factors, Czech pickled sausage, hedonic evaluation, traditional speciality guaranteed

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 30. 10. 2021 21:34, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The study deals with the acceptability of the components of appearance, odour and taste of the Czech traditional pickled sausage "utopenci". To prepare it three special types of sausages were selected, one labelled by traditional speciality guaranteed (TSG).
Zobrazeno: 4. 11. 2024 23:30