KULICH, Karel a Lucie BARTOŠOVÁ. The Analysis of the Selected Terminology in Hospitality with Regard to the Communication Skills of the Foreign Students at Czech Universities. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Vysoká škola hotelová, 2017, XIII, č. 28, s. 3-18. ISSN 1801-1535.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název The Analysis of the Selected Terminology in Hospitality with Regard to the Communication Skills of the Foreign Students at Czech Universities
Název česky Analýza vybrané terminologie oboru hotelnictví s ohledem na komunikační dovednosti zahraničních studentů na českých vysokých školách
Název anglicky The Analysis of the Selected Terminology in Hospitality with Regard to the Communication Skills of the Foreign Students at Czech Universities
Autoři KULICH, Karel a Lucie BARTOŠOVÁ.
Vydání Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2017, 1801-1535.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky pád, česká deklinace, gastronomie, genitiv, nominativ, výuka jazyka s odborným zaměřením
Klíčová slova anglicky case, Czech declension, gastronomy, genitive, nominative, teaching foreign language for specific purposes
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Mgr. Karel Kulich, Ph.D., učo 12715. Změněno: 18. 9. 2019 10:34.
VytisknoutZobrazeno: 9. 7. 2024 03:16