Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{19865, author = {Zelený, Jiří and Vinš, Zbyněk}, address = {Praha}, booktitle = {Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání}, editor = {Radka Balakovská}, keywords = {culinary identity, environment, gastronomy, national projects, social institutions, sustainable rural development, wine}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {978-80-87411-99-5}, pages = {204-213}, publisher = {Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.}, title = {Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie}, year = {2017} }
TY - JOUR ID - 19865 AU - Zelený, Jiří - Vinš, Zbyněk PY - 2017 TI - Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie PB - Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. CY - Praha SN - 9788087411995 KW - culinary identity, environment, gastronomy, national projects, social institutions, sustainable rural development, wine N2 - Cílem studie bylo vytvořit rešeršní přehled za účelem vymezení rámce zkoumané problematiky včetně metodologické struktury. Pozornost je věnována komparaci role ryby v kultuře jednotlivých států i regionů a schopnosti ryby spoluutvářet identitu regionů skrze lokální komunity – sociální sítě. ER -
ZELENÝ, Jiří and Zbyněk VINŠ. Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie (Fish, Culture and Culinary Art – Relation to Local Communities and Potential for Regional Development: Review Study). In Radka Balakovská. \textit{Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání}. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2017, p.~204-213, 9 pp. ISBN~978-80-87411-99-5.
|