h 2017

Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád

ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA

Základní údaje

Originální název

Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád

Název anglicky

Member of the expert committee for the evaluation of hot chocolate

Autoři

ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA

Vydání

2017 - 2017

Nakladatel

Černé ovce - Česká televize

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor

Klíčová slova anglicky

Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Změněno: 17. 11. 2017 00:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

V rámci pořadu bylo hodnoceno několik druhů horkých čokolád v různých provozovnách pomocí senzorické zkoušky.

Anglicky

Several types of hot chocolates were evaluated in the show using various sensory tests.
Zobrazeno: 6. 11. 2024 13:44