2017
Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád
ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELAZákladní údaje
Originální název
Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád
Název anglicky
Member of the expert committee for the evaluation of hot chocolate
Autoři
ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA
Vydání
2017 - 2017
Nakladatel
Černé ovce - Česká televize
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Klíčová slova anglicky
Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Změněno: 17. 11. 2017 00:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
V rámci pořadu bylo hodnoceno několik druhů horkých čokolád v různých provozovnách pomocí senzorické zkoušky.
Anglicky
Several types of hot chocolates were evaluated in the show using various sensory tests.