ZELENÝ, Jiří and Avramopulu MARCELA. Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád (Member of the expert committee for the evaluation of hot chocolate). Černé ovce - Česká televize, 2017 - 2017.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád
Name (in English) Member of the expert committee for the evaluation of hot chocolate
Authors ZELENÝ, Jiří and Avramopulu MARCELA.
Edition 2017 - 2017.
Publisher Černé ovce - Česká televize
Other information
Original language Czech
Type of outcome Membership in academic boards, specialist panels, and other similar bodies
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Keywords in English Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 17/11/2017 00:07.
Abstract
V rámci pořadu bylo hodnoceno několik druhů horkých čokolád v různých provozovnách pomocí senzorické zkoušky.
Abstract (in English)
Several types of hot chocolates were evaluated in the show using various sensory tests.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:11