Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{20265, author = {Zimáková, Blanka and Zelený, Jiří and Vinš, Zbyněk}, keywords = {Baked Potatoes, Cabernet Sauvignon, Christmas Ham, Gewurztraminer, Meatballs, Sekt, Swedish Gingerbread}, language = {cze}, title = {Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny}, year = {2017} }
TY - CONF ID - 20265 AU - Zimáková, Blanka - Zelený, Jiří - Vinš, Zbyněk PY - 2017 TI - Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny KW - Baked Potatoes, Cabernet Sauvignon, Christmas Ham, Gewurztraminer, Meatballs, Sekt, Swedish Gingerbread N2 - Odborným zaměřením tohoto workshopu byla možnost párování švédských vánočních pokrmů společně s českými víny. K porovnání byla použita základní pravidla párování vín a pokrmů: švédská šunka a šumivé víno z odrůd Chardonnay, Rulandské bílé a Sauvignon blanc, masové kuličky a Cabernet Sauvignon a švédské perníčky a sladkých Gewurztraminer. Tradiční kombinace byly konfrontovány s nezvyklými kombinacemi. Účastníci vyplňovali hodnotící arch a následně se účastnili diskuse o degustovaných vínech a pokrmech, poskytli zpětnou vazbu a byli poučeni o tradičně správných kombinacích. ER -
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. \textit{Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny}. 2017.
|