k 2017

Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie

Název anglicky

Comparison of competitiveness of Czech and foreign wine regions considering the price and quality of wines: a preliminary study

Autoři

Vydání

Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze, 2017

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

50202 Applied Economics, Econometrics

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

cena vína, kvalita vína, regionální konkurenceschopnost, sociální konstruovanost kvality, vinařské regiony

Klíčová slova anglicky

regional competitiveness, social construction of quality, wine price, wine quality, wine regions

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 6. 2. 2018 17:56, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Obsahem této studie je pohled na konkurenceschopnost českých vinařských regionů v porovnání s regiony zahraničními skrze zkoumání konkrétních produktů, tedy vín z těchto regionů, jejich cen a kvality.

Anglicky

This study contents an examination of the competitiveness of Czech wine regions in comparison with foreign regions considering specific products, namely wines from these regions, their prices and quality.